Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Vill du finnas på Amazon?

En säljplattform som är både hatad och älskad är Amazon men oavsett vad man tycker om företaget så är en sak säker - de produkter som finns där är synliga för miljoner potentiella kunder. 

Det är också det som är Amazons affärsidé. De säljer inte sina egna produkter utan är en mellanhand så att de som beställer på nätet ska kunna:

  • Hitta produkterna enklare
  • Få billigare priser
  • Chans till otroliga rabatter
  • Få ner fraktkostnader

För dig som säljer saker på nätet är detta en veritabel guldgruva men bara om det görs på rätt sätt. Amazon annonsering är så mycket mer än bara en reklamplats. Det är en position som behöver vårdas och arbetas med för att få ut produkterna man säljer till så många som möjligt. 

Men om andra säljer samma sak?

Det spelar inte så stor roll hur många som säljer en och samma produkt, även om unika artiklar kan lyfta på ett helt annat sätt. Det finns faktiskt till och med en fördel om fler säljer samma saker. Det finns då en färdig produktgrupp på Amazon och de personer som troligen blir dina kunder har med största sannolikhet en större förkunskap om det de vill köpa. 

Man kan lansera sig och sitt företag på Amazaon på egen hand om man vill men det är rätt tidskrävande. Vi rekommenderar att man vänder sig till experter inom just Amazon annonsering för bästa möjliga resultat. Så kan du göra det du är bästa på - sälja grejer!

6 Mar 2022