Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Satsa på bra skolmöbler

En produkt vi vill lyfta fram idag, det är skolmöbler. Det handlar då om skolbänkar, stolar, skrivbord, samt annat som bör finns i skolor och förskolor. Ett företag som sysslar med just detta och som dessutom tänker till när det gäller det ergonomiska, det är Cadiform. Du kan hitta dem på www.cadiform.se. Hos dem finns det en mängd bra inredningslösningar och möbler som passar bra in i skolmiljön. Det finns för elever så väl som för lärare. 

Så är det så att du är en person som jobbar med att inreda skolor, så är detta ett bra ställe att vända dig till.

Bra med ergonomiska möbler

Man brukar ofta tala om hur viktigt det är att ha ergonomiska stolar och skrivbord på kontor eller ergonomiska lyfthjälpmedel inom andra yrken. Men det är minst lika viktigt i skolans miljö. Redan i unga år är det allt för lätt att slita ut sig och få förslitningsskador om man sitter eller jobbar fel. Och skolan är ju våra barns arbetsplats så väl som det är lärarnas.

Hos Cadiform finns det bra skolbänkar och stolar, som kan anpassas så att alla elever oavsett hur långa de är kan sitta korrekt. Det finns även produkter för kapprummet, samt att det även finns för lärare. För även dem måste ju ha bra möbler att sitta i då de ska jobba med eleverna. 

Om du vill veta mer om detta företag, klicka då på länken ovan!

17 May 2022