Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Fantastiska lekplatser med vatten

Något som fascinerar barn, i alla åldrar det är att leka med vatten. Så har det nog varit i alla tider. Du har med all säkerhet själv sprungit genom vattenspridare på gräsmattan som barn. Idag så finns det lite mer avancerad lek med vatten och även naturlekplatser. De som står bakom dessa, de hittar du på cadoaqua.se. Detta företag har tagit inspiration från de lekplatser som finns naturligt ute i naturen. Det kommer allt fler sådana här lekplatser, med vatten och natur och de kallas just för vattenlekplats eller för naturlekplats.

Lek ute i naturen

Om det är så att ni inte  har nära till en naturlekplats eller vattenlekplats, så kanske ni i alla fall har nära till skogen eller naturen. Då kan ni ge er ut och leka där, och hitta på att vissa saker är helt annat. Det är inte fel att få med barnen ut, så att de kan andas frisk luft och komma bort från alla skärmar.

Har ni en stor trädgård, så går det ju att skapa en form av egen vattenlekplats där. Det finns ju en massa kul vattenleksaker att köpa idag, så som olika vattenpistoler, vattenhjul, vattenglidbanor med mera. Det finns även roliga varianter av vattenspridare, bland annat en som ser ut som en dinosaurie. Låt fantasin löpa fritt.

Har ni inte nära till något av natur eller trädgård, försök då att ta er till en sådan plats ibland.

28 Jun 2022