Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Satsa på bra smink i necessären

För att kunna göra en bra sminkning så är det ju smart att satsa på ett visst antal produkter att ha i din sminväska eller necessär. Om du inte har en sådan, så köp en. Tänk även på att en bra sminkrutin, det börjar alltid med att tvätta rent ansiktet, så satsa gärna på en bra tvål som till exempelvis flytande aleppotvål eller något annat du gillar.

Sedan när det kommer till vad för bassmink du bör satsa på, så är det ett visst antal olika saker som kan vara bra att ha. 

Bra smink att satsa på

För att göra en bra sminkning, se till att köpa foundation och concealer samt även highlighter, rouge och contouring. Du bör även ha ögonprimer, ögonskugga, kajal/eyeliner, mascara samt läppstift eller ett läppglans. Sedan kan du så klart även fylla på med annat du vill ha!

Se till att alltid hålla din necessär med smink ren och fräsch! Rensa i den i bland och släng smink som blivit gammalt! Du bör även se till att hålla alla sminkborstar och annat rent. Smink har ett bäst före datum och du kan se hur länge det håller genom att se på deras förpackning. Står det till exempel 12M, så håller det i 12 månader efter du öppnat den.

Låna aldrig ut smink till andra, eller låna av andra. Det kan leda till ögoninfektioner. 

21 Feb 2022