Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Svensk mat i svenska kök

Alla har väl sett den här synen någon gång? När man gått i skolan, på dagis, på gymnasiet? På sjukhuset när man har varit där? Som barn minns jag att matlusten försvann när man såg så mycket mat på ett och samma ställe, och i aluminiumkantiner. Det var så sterilt. Sedan visste man också att maten i skolan inte var så god, så det var antagligen därför som matlusten försvann när det var matdags, inte så mycket formen, som innehållet. 

Men så här ser ju typisk storköksutrustning ut. För dem som arbetar i storköket är det ju viktigare att maten hålls varm, eller kallnar snabbt. Då gäller det att de som tillverkar köken förstår arbetet och hur en kock och hens arbetslag ska kunna jobba. Som GSP.

GSP produktion kan det mesta om aluminium

Köksutrustningar från GSP är väl använda i landets olika skolor, sjukhus, storkök och restauranger. Du har med största sannolikhet sett dem. De har allt från spisar, tokerier, rostfria bänkar, tallriksdeispensrar och värmeskåp. Det är inte bara i kök deras aliminiumprodukter finns. De tillverkar även utrustning för medicinteknik, kompostmaskiner, räddningsstegar, flottar.

De kan det mesta vad gäller aluminium, plåt, svetsning, svartkromatering, pulverlackering, elförzinkning och service av köksutrustningen. Cirka halva deras produktion består av storköksutrustning och andra för kompostmaskiner och medicinteknik. 

15 Dec 2017