Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Oförglömlig kryssning i Patagonien med Inca Tours

Är du sugen på att göra en riktigt äventyrsresa? Varför inte då åka på kryssning i Patagonien? Med Inca Tours kan man kryssa till "världens ände" på skeppet Australis, startskottet avfyras i Ushuaia som är världens mest sydliga stad. Snart därefter passerar man Kap Horn som är världen sydligaste punkt och sedan glider man vidare för att så småningom nå Chile. Turen får en att många gånger om kippa efter andan och längs vägen får man djur som bl.a.:

  • Späckhuggare
  • Sjölejon
  • Unika havsfåglar
  • Valar
  • M.fl.

Om Inca Tours

Inca Tours är Sveriges främsta specialist på resor till Latin- och Sydamerika. Denna resebyrå har sedan starten 1984 arrangerat oräkneliga oförglömliga resor till denna mytomspunna kontinent.

Den som reser med Inca Tours reser med en resebyrå som fokuserar på hållbart resande; som vill att alla resor ska vara unika och oförglömliga; som tar en till platser andra researrangörer inte ens känner till. Inca Tours är flexibla och erfarna och kan skräddarsy resor efter resenärernas egna önskemål.

Läs om andra kryssningserfarenheter

Är du nyfiken på vad andra har upplevt under sin kryssning i Sydamerika så är Resedagboken en suverän plats att hålla koll på.

Att läsa om andra människors erfarenheter när man ska ge sig iväg på något så unikt som en kryssning i Patagonien är oerhört värdefullt. Det hjälper en att få ut så mycket som möjligt ur sin egen resa.

Man kan också googla efter intressanta artiklar och reseskildringar, dels för att förbereda sig, men också för att maximera inspirationen inför sin drömresa. Denna artikel ur SvD stillar garanterat ingen äventyrslusta utan tvärtom - läs och längta!

12 Oct 2015