Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Odla vetegräs och gör egen juice

Något som blivit mycket populärt det senaste, är att göra kallpressade juicer av olika saker. Du kan odla ekologiskt vetegräs, som sägs ha läkande egenskaper (dock inte vetenskapligt bevisat), samt att det ska ge dig bra hälsoeffekter för övrigt. Köp ett startkit, med gräs och odla det sedan på egen hand. Det är dags att skörda när gräset är cirka 12 cm långt. Då ska du skära gräset ända ner till fröna med en tandad kniv eller med en sax. Sedan använder du en kallpressande juicepress för att göra din egen vetegräsjuice.

Chaga tabletter bra för dig och din kropp

Chagatabletter, är något som är bra för kroppen. Chaga heter även sprängticka och det är en parasiterande svamp. Denna svamp har i flera hundra år använts som en slags folkmedicin, både i Ryssland och Kina. Chaga kan även intas i form av pulver, eller göra te på det. Med Chaga, så främjar man livslängden åtminstone om man får tro kineserna. Denna svamp är även bra mot sjukdomar i mage, hjärta och lever Chaga har bland annat dessa hälsofördelar:

  • Stödjer immunförsvaret
  • Stödjer kroppens förmåga att eliminera gifter
  • Bra för matsmältningen

Beställ det du behöver på iForma

På iForma.se, hittar du både chaga och vetegräs, men du hittar även andra naturliga produkter för både din kropp och din själ. Du hittar produkter inom inom hälsokost, diet, välmående, hälsa och träning samt rawfood och superfood. Även vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer.

22 Nov 2015