Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Hjärtstartare - Satsa på en produkt som räddar liv

Här på vår blogg vill vi kunna delge bra produkter och företag. En produkt jag hittade för bara ett kort tag sedan, som jag vill dela med mig av, är en produkt som mer eller mindre kan vara livsavgörande! Produkten är en hjärtstartare och du hittar den på Hearty.se. Både privatpersoner och företag kan köpa en hjärtstartare. Idag är det så många som 10 000 personer som drabbas av hjärtstopp utan att befinna sig på sjukhus. Av dem är det bara 500 personer som räddas. Om fler hjärtstartare fanns ute, så skulle man i princip kunna öka siffran som räddas till 5000.

Köp en egen hjärtstartare

Alla borde investera i en hjärtstartare och tillbehör till den. Det skulle kunna rädda många fler liv. Hearty.se erbjuder:

  • Hjärtstartare
  • Batterier
  • Elektroder
  • Skyltar
  • Produkter för att träna

Krav på hjärtstartare

DN.se kan man läsa om ledaren för Italiens tredje- och fjärde liga inom fotboll kräver att varje arena bör ha en hjärtstartare. Detta efter att en fotbollsspelare vid namn Piermario Morosino kollapsade och avled av ett hjärtstillestånd under en match. Hade en hjärtstartare funnits på plats, så hade han haft en större chans till att överleva. Det borde vara fler som kräver hjärtstartare. På andra platser och i andra länder så finns det redan krav att det ska finnas på vissa platser. Här i Sverige borde vi anamma detta vi också eller så investerar vi egna och ser till att använda dem vid behov.

15 May 2015