Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Förenkla din lagring med lagerhyllor

Oavsett om du har ett lager eller en verkstad så krävs det att allt finns på rätt plats. Att då investera i en eller flera lagerhyllor gör att du alltid har allt där det ska vara. Med en lagerhylla kan du optimera dina förvaringsmöjligheter och frigöra golvytor på ett mycket bra sätt. Flera varianter av olika lagerhyllor hittar du på Lagergiganten. Hos dem kan du även hitta andra produkter för lagring som ytterligare effektiviserar ditt arbete och din lagring. Lagergiganten är experter när det kommer till lösningar för både lager- och verkstadsverksamheter.

Olika typer av lagerhyllor

lagergiganten.se finner du ett stort urval av olika förvaringsmöjligheter och lagerhyllor. Genom en lagerhylla eller flera, så får du en mer organiserad arbetsplats. Du kan bland annat hitta dessa typer av lagerhyllor hos Lagergiganten:

 

  • Balk Avesta
  • Spånskiva Avesta
  • Lagerhylla Djursholm
  • Lagerhylla Eksjö
  • Lagerhylla Haparanda

Dessa typer av lagerhylla kommer i flera olika storlekar och färger och kan anpassas för att passa dina behov av lagring.

 

Lagergiganten online

Lagergiganten har ett av Sveriges största utbud inom materialhantering och det på nätet. Genom att beställa alla produkter du behöver när det kommer till lager- och verkstadsinredning online så får du det levererat mycket snabbare. En lagerhylla eller flera i kombination med andra produkter kan ge ditt företag en helhetslösning. En kundtjänst som finns på plats via chatt, mail och telefon från morgon till kväll kan hjälpa dig om du har några frågor kring produkterna eller om Lagergiganten. Det är enkelt att beställa vad du behöver via hemsidan och du betalar ingen fakturaavgift. Beställer du över en viss summa får du dessutom fri frakt. Garanti på hela sortimentet får du också. Se till att investera i produkter med kvalité från Lagergiganten redan idag!

26 Mar 2015