Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

En suverän städfirma

Idag vill vi tipsa om ett Malmöföretag kallat KS Städ & Fönsterputs. Detta är en engagerad, passionerad och högst professionell städfirma i Malmö, som erbjuder alla tänkbara städtjänster för både företag och privatpersoner. Det är en städfrima med fokus på sina uppgifter som givetvis handlar om att göra rent. KS Städ & Fönsterputs har många goda vitsord från döretag och privatpersoner som anlitat dem för städtjänster genom åren, det går att läsa några av dem på deras hemsida. 

Ge jobbet åt proffsen

Hemstädning i Lund är som hemstädning överallt, något som måst egöras för att hygien- och bekvämlighetsstandarden hemma ska uppnås. Vissa är petigare med hemstädningen än andra, men alla måste städa. Vi får dock mindre och mindre tid över för städning eftersom vi vill prioritera annat. Vi jobbar mycket och ställer höga krav på vår fritid. Att tacka nej till sociala tillställningar, sömn, träning eller kvalitetstid med barnen till förmån för städning känns inte aktuellt - så när ska man hinna?

Vinn tid och energi

Det behöver man inte. Man kan acceptera att hemstädningen allra bäst tillfaller en professionell städfirma. Då blir städningen gjord med jämna mellanrum (som man själv väljer), man slipper tänka på det, men kan njuta desto mer.

KS Städ & Fönsterputs kan komma hem till dig också städa medan du är på jobbet, du behöver inte ens märka av deras närvaro annat än i att ditt hem då och då städas igenom till tip-top skick. KS Städ & Fönsterputs har stor respekt för sina kunders privatliv och garanterar full sekretess, allt med denna firma är superproffsigt.

26 Apr 2016