Produkt.nu

Artiklar, nyheter och tips om produkter

Barnvagnar för alla tillfällen

Att få barn är nog det största som kan hända för många. Inför förlossningen kan det vara skönt att ha allting klart hemma, från barnrummet, sängen och kläder till att ha köpt en passande barnvagn. Att hitta en barnvagn som passar alla behov och fungerar för både föräldrar och barn, samt att den inte får vara för dyr, går det? Hos pyretosnackan.se hittar du ett stort utbud av olika barnvagnar i olika prisklasser.

Kvalitetsvagnar till bra pris

Pyret & Snäckan startade 2011 av Hanna och John Hadenius. De insåg efter att pratat med flera vänner som fått barn att det var svårt att hitta barnvagnar som höll hög kvalitet och gick att köpa till bra priser. Därför slog de till och startade ett eget företag som skulle kunna erbjuda just detta. Det som de främst utgick från vad deras kunder, alltså nyblivna föräldrar ville ha och utifrån det skapade de tre nyckelord: Kvalité, god service och snabba leveranser. Utöver barnvagnar så erbjuder även Pyret & Snäckan:

  • Tillbehör till barnvagnar
  • Bilbarnstolar
  • Produkter från Babybjörn
  • Andra smarta babyprodukter

Pyret & Snäckan har barnvagnar från bland annat Bugaboo, Tako, Trille och Mountain buggy. Oavsett märke så har alla dessa barnvagnar det gemensamt att de är innovativa, innehar hög kvalitet och en snygg design. Barnvagnar från Pyret & Snäckan är dessutom lättmanövrerade och har en optimerad användarvänlighet.

Andra babyprodukter

Pyret & Snäckan har bland annat skötbäddar, produkter för matning, amningskuddar, filtar och babyvakter. Dessutom hittar du även barnvagnsgardiner, leksaker och bäddtextilier. Skötväska är en annan bra produkt som du kan komplettera din barnvagn med. I en skötväska får du plats med både blöjor, nappflaskor och andra produkter som behövs när ni är ute på äventyr. Se här en lista på övriga produkter från Pyret & Snäckan.

28 Nov 2014